nattsuddare...

Vi har börjat titta på prison break säsong 2 och jag har väldigt svårt för att titta på något så spännande utan att bryta av med något annat så jag passar på att scrappa samtidigt som vi tittar :-) så igår fick sambon titta på ett extra avsnitt för jag blev inte klar :-)

image54
Tycker att kortet är så härligt... inspirerades av en skiss av becky fleck :-) blev nöjd och fick äntligen använding av mina noter :-) som knappts syns här :-)
image55
Ett beställningsjobb till en som fyller 60år... slogs med sonen om kameran vid tillfället så den blev suddig :-) är sådär nöjd.. blev lite för plottrig.. men helt ok ändå...

scrapträffarna ökar aktiviteten ;-)

image52
Valde kort efter papprena för en gång skull :-) älskar de färgerna.... Och rubriken kommer vår årstiden VÅR inte att de var "våran" fika... :)
image53
Våra kompisar smet o gifte sig och jag har ju aldrig scrappat ett bröllopskort så de här blev lite övning;-) Ganska nöjd... Deras bröllop gick i svart rött och pärlor.. o jag försökte få med de... kortet är dåligt o LOn bättre i verkligheten.. pärlorna är de vita prickarna runt kortet... Sen finns de lite glitter som inte syns..

RSS 2.0